Meny Lukk

Stolpejakten TyinFilefjell 2021

Tyin IL går saman med Fjellblom IL på Heensåsen/Åsvang,og blir arrangør av Stolpejakten i Vang kommune. Stolpejakten på TyinFilefjell skal stimulere til meir aktiviteter i nærområdet. Me vil i disse dager lage/merka 30 stolper i området for liten, stor og rørslehemmede,og blir eit supert lågterskeltilbud for oss.

Me kan love dere fleire overraskelser og premier.Ta med venner,hyttenaboer og bli kjent med kvarandre og dette unike området. Årets utgåve av Stolpejakten er i samarbeid med Mona W Jonassen som er folkehelsekoordinator i Vang kommune.

Stolpejakten blir et nytt tilbud på fjellet,og håper dere tar godt imot kart/oppsett. Så er det slik at vi er avhengige av tilbakemeldinger,og vil forbedre oss mht neste sesong. Vi vil gjerne ha feedback på det som er bra/ikke bra. Denne sesongen blir en læreprosess for arrangører.

Stolpejakten er en mosjonsaktivitet som kombinerer turgåing,kultur-og naturopplevingar i fjellet. Stolpene vil nå plasserast frå 15.juni til 20.oktober eller så lenge været tillet dette. Hovedpoenget er å være innom flest mulig stolper i løpet av perioden dei står ute. Stolpene er blitt gitt forskjellige poeng,avhengig av vanskelighetsgraden for å finne disse.

Stolpene har ein QR-kode som kan skannes med mobiltelefon etter å ha lastet ned «Stolpejakten-Appen» iOS eller Android. En finner også opplysninger i www.stolpejakten.no der en registrerer seg. Me er sjølvsagt å finne på Facebook Stolpejakten er selvsagt eit gratis tilbud,og avhengig av poengsummen ein har samlet kvalifiserer man seg til ulike premier. Me vil gje ein STOR takk til våre samarbeidspartnere som er : Montèr Kvismo , Elektromontasje Vang , TyinFilefjell Utvikling , Intersport Filefjell. Lukke til med årets Stolpejakt